Translate

1 Δεκεμβρίου 2010

Μαρίνα Σένα- Σε σένα κρυμμένο


(Μικρός Ήρως)

Πέντε χρόνια μετά το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που τη φιλοξένησε, η Μαρίνα Σένα καταθέτει την πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά. Πρόκειται για έναν δίσκο εξ’ ολοκλήρου ταγμένο στην ερωτική θεματολογία. Έρωτες που ασθμαίνουν, που ζορίζονται, που βρίσκονται σε πλήρη αδιέξοδα ή που απελευθερώνονται λυτρωτικά μέσα από στίχους αυτοθυσίας και υποταγής. Δεν ξέρω αν τέτοιο είναι το αίτημα του δίσκου, αλλά η πλήρης απουσία κοινωνικοπολιτικών ή υπαρξιακών αναφορών (ή έστω αιχμών) και μάλιστα σε ένα είδος που τραβάει νερό κατ’ εξοχήν από νέους ανθρώπους αστικών καταβολών, αν μη τι άλλο προκαλεί απορία. Από κει και πέρα, η μουσική παρουσιάζει ενδιαφέροντα σημεία, με ανεβαστικές κιθάρες, ξεσηκωτικούς ρυθμούς αλλά και μια μπαλάντα (Συγγνώμη) που γλυκαίνει την ατμόσφαιρα. Επίσης η φωνή και η ερμηνεία της Μαρίνας Σένα στέκουν αξιοπρεπώς απέναντι στα τραγούδια που κλήθηκε να ερμηνεύσει• αρκετές φορές ωστόσο μοιάζει να μιμείται πιστά τις επιρροές της, οι οποίες φαίνονται ξεκάθαρα από την πρώτη ακρόαση. Τις καλές στιγμές του δίσκου αποτελούν τα τραγούδια Φταις, Αντίο, καθώς και το Live your life. 

*Πρώτη δημοσίευση Δίφωνο,
Οκτώβριος 2010. 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλες καριερες χτιστηκαν πανω σε ερωτικη θεματολογια.Τι σε ζοριζει τοσο εσενα δεν καταλαβαινω!Ακυρη κριτικη που φανερωνει ασχετοσυνη σε στυλ γιαποκουλτουρε ψευτοεπαναστατη.
''Η Μαρινα στεκεται αξιοπρεπως''(???)Οι μπατονετες ειναι μικρες αλλα θαυματουργες.Και φτηνες επισης.Να τις χρησιμοποιεις συχνοτερα Ερνεστο...Εχουμε φλομωσει ψευτοκουλτουρα!

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Και τα κλικ είναι τσάμπα, δεν σε βλέπω να κάνεις ένα και να αλλάζεις μπλογκ, στέκεσαι και διαβάζεις.

Επιμένω στην κριτική μου. Δεν μπορεί να συμφωνούμε όλοι με όλα.

Χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανεις και επιμενεις στην κριτικη σου ... !Ειναι ομορφο να ξεχωριζουν τα κολληματα.Δεν ειναι αναγκαιο καθε τραγουδιστης να εχει κοινωνικο στιχο.Για σενα ειναι οπως θα το λεγατε στο χωριο σου ''must'' !
Κανε post μια πολυ καλυτερη νεα ποπ ροκ γυναικεια φωνη να δουμε την αισθητικη σου.Απο τις αλλες κριτικες σου γενικα ενα υφακι και μια ξυνιλα την ντυνεσαι σχεδον παντα...Αφιερωνω απο καρδιας εναν στιχο που σου παει γαντι
''Εγερασα εγερασα μανουλα μου νωριτερα απο σενα απο σενα....''

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Πλάκα έχεις.

Με βάζεις να κάνω αμαρτωλές σκέψεις σχετικά με τα κολλήματα και με εισάγεις στη διαδικασία να υποθέτω με χαμόγελο ποιος/ ποια είσαι. Πάντως για να υπερασπίζεσαι με τόσο ζήλο και ανώνυμα τον συγκεκριμένο δίσκο θα έχεις τους λόγους σου. Τους αθέμιτους προφανώς. Γιατί αν ήταν θεμιτοί, θα υπέγραφες με το ονοματεπώνυμό σου.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου αποδείξω ότι έχω δίκιο. Μακάρι να μην έχω και μακάρι ο χρόνος να πετάξει αυτή την κριτική στα σκουπίδια. Η χαρά μου είναι να βγαίνει καλό τραγούδι. Έτσι βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας μου. Εξάλλου, τι φαγώθηκες για την συγκεκριμένη κριτική; Κυκλοφορούν τόσες άλλες που εκθειάζουν το δίσκο. Γιατί στέκεσαι εδώ;

Κι επειδή το κάνεις προσωπικό το θέμα εκ του ασφαλούς- ντρέπεσαι για κάτι παλικάρι/κοπελιά μου;- θα σου πω το εξής: άσε άλλους να γερνάνε και άλλους να παίζουν με την άμμο νομίζοντας πως χτίζουν κάστρα με τα κουβαδάκια τους.

Ανώνυμος είπε...

Το συστηματακι που εχεις βαλει για να αφησει καποιος ονομα στην κριτικη σου ειναι πιο ψαγμενο απο την ιδια σου την κριτικη.Θα σε βρω στο facebook αμεσα και θα σου γνωστοποιησω ποιος ειμαι γιατι και τωρα να αφησω ενα ξερο ονομα δεν λεει κατι.Αυτα που σου λεω απορρεουν απο το υφακι που εχεις και ηθελα να στα πω απο την πρωτη στιγμη που διαβασα την κριτικη σου μαζι με αλλες στο περιοδικο που γραφεις.Εκτιθεσαι δημοσια και πρεπει να μαθεις να δεχεσαι κριτικη οπως και συ ελευθερα μιλας για την δουλεια αλλων και οχι αμεσως να πηγαινει ο νους στο κακο.Στο ξαναλεω με αγαπη οτι βγαζεις μια ψευτοκουλτουρε ξυνιλα για ενα αντικειμενο που δεν κατεχεις τοσο οσο νομιζεις.Δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα επειδη ολοι εχουμε την δικη μας ιστορια αναθεμα αν ξερεις ποια η διαφορα ματζορε με μινορε (googlαρε το να το ξερεις...καλο ειναι να ξερεις αν μη τι αλλο τα στοιχειωδη πριν πιστεψεις οτι εισαι σε θεση να κρινεις ενα αντικειμενο σαν την μουσικη)Κακως νομιζεις πως με ξερεις μικρε.Μην νομιζεις πως εισαι σε θεση να τα γνωριζεις ολα.Θα σε βρω εγω για να μην νομιζεις οτι σε κριτικαρω ανωνυμα.
Ενας που κανει κριτικη σε οποιονδηποτε χωρο στην δουλεια καποιου αλλου πρεπει να εχει να επιδειξει εργο και πολλες γνωσεις πανω στο θεμα.Οχι απλα ενα αυτι και ενα στυλο!Κατα τ αλλα γεμισαμε αυθεντιες.Τιποτα προσωπικο δεν εχω μαζι σου και ουτε θα αποκτησω.Η κολληματαρα σου σχετικα με την θεματολογια των στιχων (μονο ο κοινωνικοπολιτικος στιχος καθοριζει την ποιοτητα?) των διαφορων καλλιτεχνων στεκεται απεναντι σου και σε κοιταει καταματα!Τι να κανω που δεν την βλεπεις?Ξεκολλα λοιπον και κρινε οποιον θελεις γι αυτο που ειναι και οχι γι αυτο που θα ηθελες εσυ να ειναι.Οσο για μουσικη ειμαι σιγουρος οτι οι γνωσεις σου δε σε αφηνουν να πας παραπερα απο ''το αφτι και τον στυλο'' που λεγαμε.Ως εκει ομως.Να ξερουμε τι λεμε!Με την συγκεκριμενη κριτικη κολλαω γιατι εχω εργαστει μουσικα πανω στον δισκο οπως και σε αλλους φυσικα και επειδη καταλαβαινω αυτα που διαβαζω απο τις 15-20 κριτικες που εχει παρει αυτος ο δισκος η δικια σου μονο ειναι η πιο προχειρη και ακυρη γιατι το κριτηριο σου δεν ειναι μουσικο ουτε αντικειμενικο(πως να ειναι αφου εισαι ποιητης (ή θες να γινεις) και οχι μουσικος).Δεν ξερω για την Κυπρο αλλα εδω στην Ελλαδα ο χρονος δεν θα επιβραβευσει ή περιθωριοποιησει την κριτικη σου.Αν η Σενα βρει τα κονε της θα ''καταπιεις'' την γλωσσα σου. Αν δεν τα βρει δεν θα κανει τιποτα και συ θα λες πως ''ηξερες''(κουνια που σε κουναγε).Αυτο ειναι το παιχνιδι εδω στην Ελλαδα.Αντικειμενικα παντως φωνητικα η Μαρινα με 2μιση οκταβες ανετα και 15 χρονια σπουδων σε εθνικο ωδειο κτλ δεν στεκεται αξιοπρεπως.Ειναι πολυ καλη απλα.
2 τελευταια πραγματα ποιητη-blogger Χρηστο απο εναν μεγαλυτερο:1.To πολυ γλυψιμο ειτε το κανεις ειτε στο κανουν κρυβει αθεμιτους λογους και οχι η ελευθερη εκφραση ιδεων που κανω εδω εγω και ... 2.10-20 συνεντευξεις με κοσμο της μουσικης στην ηλικια που εισαι σε κανει απλα μουρη.Οχι κριτικο μουσικων δουλειων.Εις το επανιδειν...!

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Επειδή είναι πολύ εμπαθές το σχόλιό σου, κι επειδή ούτε το χρόνο σου έχω, ούτε τη διάθεσή σου να υπερασπιστώ κάτι το οποίο υπογράφω επώνυμα, θα σου απαντήσω σε σημεία.

- Το γεγονός ότι έχεις δουλέψει στον δίσκο, αλλά δεν υπογράφεις επώνυμα σημαίνει ενοχή. Αν τα πιστεύεις αυτά ου γράφεις με το ύφος που τα γράφεις και αν τέλος πάντων αυτός είσαι και σε όποιον αρέσεις, βάλε υπογραφή. Εγώ δεν κρύβομαι. Και εξακολουθώ να ασχολούμαι μαζί σου παρόλο που είσαι προσβλητικότατος.

- Το συστηματάκι για το όνομά σου είναι σύστημα της blogspot. Αν ξέρεις κάποιο καλύτερο, να της το προτείνεις. Αλλιώς βολέψου με ό,τι υπάρχει.

- Το ποιος εκτίθεται δημόσια φαίνεται από τον διάλογό μας. Το κακό με εσένα είναι ότι βλάπτεις και την τραγουδίστρια με τις μικρότητες και τις γραφικότητες που λες. Την κριτική σου πάνω στο κείμενό μου τη δέχτηκα από την πρώτη στιγμή. Είπα: δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλα. Παρόλα αυτά το συνεχίζεις. Δεν σου φταίω εγώ.

- Ούτε εγώ σε ξέρω προσωπικά, αλλά αν έχεις ιστορία, να τη σεβαστώ, κοίτα όμως να την τιμήσεις καλύτερα ο ίδιος.

- Ούτε εσύ με ξέρεις προσωπικά όμως Ανώνυμε. Και τα "μικρέ κομμένα". Και ναι, με κριτικάρεις ανώνυμα: έρχεσαι στο "σπίτι" μου με μια κουκούλα και μου τα χώνεις. Φοβάσαι μη σε δείρω; Μη σε μηνύσω; Μη σου κάνω βουντού;

- Θέλεις ωστόσο να αποκτήσεις προσωπικά ζητήματα μαζί μου. Αν όχι μάθε το: το ύφος σου είναι χειρότερο από τη δική μου ξινίλα. Είναι γραφικό και μικροπρεπές σε σημείο να αναιρεί την υποτυπώδη επιχειρηματολογία σου.

- Αν εσύ κατέχεις το θέμα της κριτικής καλύτερα από εμένα, εύγε. Ξεκίνα να γράφεις και άσε τις επιθέσεις. Εγώ θα σε διαβάζω. Υπάρχουν τόσοι χώροι και τόσα περιοδικά να σε φιλοξενήσουν.

- Σε ευχαριστώ που μου επισημαίνεις ότι τα κείμενά μου με κοιτούν κατάματα. Όπως βλέπεις είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Τις οποίες φυσικά δεν θα μου τις αποδόσεις εσύ, ούτε κανένας. Μόνο ο χρόνος. Αν είναι κάποιος να βγει κερδισμένος αυτή είναι η Σένα. Εγώ μόνο χαμένος μπορώ να βγω. Κατά τα άλλα αν δικαιωθώ, ποιος θα θυμάται το συγκεκριμένο κείμενο;

- Δεν κρίνω κανέναν για κάτι που θα ήθελα να είναι. Κρίνω ό,τι ακούω. Και διαβάζω. Και το κρίνω με τα δικά μου κριτήρια. Αν έχεις σωστότερα κριτήρια από μένα και πάλι εύγε.

- Δεν είμαι κύπριος.

- Θα έπρεπε να είμαι μουσικός για να κρίνω έναν δίσκο; Εγώ νόμιζα ότι θα έπρεπε να είμαι επαγγελματίας ακροατής. Κατ' αντιστοιχία, μην κρίνεις εσύ τις κριτικές δίσκων αν δεν είσαι...επαγγελματίας κριτικός. Ήμαρτον;

- "Αν η Σένα βρει τα κονέ της"; Τι εννοείς; Ότι μόνο αν η Σένα κάνει καλές δημόσιες σχέσεις θα βγει στην επιφάνεια; Παράξενο να το λες αυτό έχοντας δουλέψει πάνω στον δίσκο, γιατί θα ήξερες ότι η συγκεκριμένη δουλειά βγαίνει σε μια δισκογραφική που ανήκει σε μεγάλο όμιλο, από έναν σημαντικό παραγωγό και με όλα τα τυπικά εχέγγυα για μια καλή πορεία. Κατά συνέπεια το παιχνίδι στην Ελλάδα δεν είναι τόσο αυτό που φαντάζεσαι. Η συνομοσιολογία σου μπάζει.

- Εσύ δεν κάνεις ελεύθερη έκφραση ιδεών. Εσύ πετάς μολότοφ με κουκούλα. Βγάλε την κουκούλα μεγαλύτερε, δεν είμαι στα ΜΑΤ.

- Πρώτον δεν ξέρεις την ηλικία μου. Δεύτερον και 2.000 συνεντεύξεις να κάνω στη ζωή μου, το σύστημα θα με ξεράσει αν δεν αξίζω. Όπως κι εσένα. Όπως και όλους μας. Καλύτερο δεν θα ήταν λοιπόν να αφήνουμε κάποιον να κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει εκείνος; Να κάνουμε κι εμείς τη δική μας δουλειά με τη συνείδηση καθαρή.

- Τέλος, θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι όταν κυκλοφόρησε η κριτική είχα μιλήσει με τη Μαρίνα Σένα τηλεφωνικά. Δεν έχει σημασία τι είπαμε, σημασία έχει ότι στο τέλος ευχαριστήσαμε ο ένας τον άλλο λέγοντας ότι κάναμε έναν γόνιμο και ειλικρινή διάλογο. Κι αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει και η ίδια, μιας και γνωρίζεστε.

Αν θέλεις τόσο πολύ να με βρεις, έλα να με βρεις να τα πούμε. Αλλά μην περιμένεις να τσακωθώ άλλο μαζί σου. Βαρέθηκα.

Με αγάπη και υφάκι.

Χρήστος Α. Μιχαήλ.

Ανώνυμος είπε...

1.Eπιμενω οτι εισαι ασχετος με μουσικη!!!!!!!!!!!!!
2.Η κριτικη σου ειναι ασχετη απο μουσικη!!!!!!!!!!
3.Αυτα που λεω αντιπροσωπευουν ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ μουσικαντη και μην κρυβεσαι πισω απο την τραγουδιστρια.ΔΕΝ εκφραζουν εκεινη αλλα εμενα!!!!!!!.Μην μου επικαλεισε μεταξυ σας συνομιλια.Δεν μ ενδιαφερει.Δεν ξερω ουτε θελω να μαθω.Με την δουλεια που κανω εγω δεν ειναι αναγκη να ερθω σ επαφη αμεσα με τον οποιονδηποτε καλλιτεχνη εχω δουλεψει και να αναπτυξω κολλητιλικια.Εγω μιλαω και δεν ειναι αναγκη να κρυβεσαι πισω απο τα φουστανια της κοπελας.Αστην απ εξω!
4.Ναι ΟΛΑ ειναι θεμα δημοσιων σχεσεων και δεν συνομωσιολογω.Σιγα μην σου ανοιξω περεταιρω τα ματια.Παιζουν πολλα μικρε!
5.Ποια εταιρια?Ο Μικρος Ηρως?Η Legend που βουλιαζει? Κολλοσος!!!
Γνωστο στην πιατσα.Ας προσεχε η Μαρινα και το καθε ταλεντακι που επενδυει ονειρα ψυχούλα και χρημα.Με τετοια φωνη και τετοιες συνεργασιες εκτεθηκε με αυτο το label και ηταν λαθος ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ επιλογη!Ας ειναι καλα ολα τα παιδια του ομιλου που επιλεγουν εταιρια οχι απο επιλογη αλλα απο αδιεξοδα.(Δεν θα σου πω περισσοτερα για τις επιλογες πολλων απο οσους ελαφρα την καρδια κριτικαρεις επισημα στην στηλη σου). Το συγκεκριμενο cd με την Heaven π.χ.θα το σιγοψιθυριζε πολυς κοσμος γιατι η Heaven και πολλες αλλες εταιριες κινουνται αλλιως...πιο συνθετα....σιγα μη σου ανοιξω τα ματια.
5.Εισαι 25 (1986) ετων και εχεις πολλα να μαθεις.Αλλα τι λεω εσυ τα ξερεις ηδη ολα.
6.Δεν αφησα ονομα γιατι μου δινετε η επιλογη χωρις να κανω κακο να μην το δωσω.Δεν ειναι κακο να σε λεω ασχετο με την μουσικη.ΕΙΣΑΙ και φαινεται.Εγω ξερω ποιος ειμαι και γιατι ειμαι περηφανος. Δεν περιμενα εσενα να μου πεις.Ποιες μολοτωφ ΜΑΤ ξυλο και παπ..........ιες (Sorry κιολας) λες ? Μια γνωμη ειπα να αφησω ως ενας αγνωστος που γνωριζει απο μουσικη και διαβαζει μια κριτικη σ ενα μεγαλο μουσικο περιοδικο απο εναν 25χρονο ο οποιος κανει κριτικη ΕΠΙΣΗΜΑ θαβοντας με το γαντι δουλεια συντελεστων που ειναι χρονια στο χωρο χωρις να ξερει ο ιδιος γρι απο μουσικη.Αν σου λεγα οτι ειμαι ο ταδοπουλος θα ελεγα αληθεια?Και συ τι?Θα επαιρνες καμψεις?
6. Επειδη με τσιγκλας δεν θα ψαρωσω ....και τα παραπονα σου στην blogspot και συ να μην δινει την δυνατοτητα να αφηνουν σχολια ΑΝΩΝΥΜΟΙ (κουνια που σε ξανακουναγε).
7.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!Εφοσον κριτικαρεις μουσικη στο Διφωνο του κατα τ αλλα μεγαλου ομιλου και αυτη η κριτικη μπαινει σπιτι μου ΝΑΙ ειναι αναγκη να ξερεις τι ειναι η Dm και αν τρωγεται....Ακου εκει...Κριτικαρω μουσικη σε μεγαλο περιοδικο και δεν ξερω ποσες ειναι οι νοτες!Ελληνικοτατο!Για γελια!
8.Bαρεθηκα κι εγω...
Σ αφηνω ησυχο
Με αγαπη μπολικη
(κουκουλα φοραει και ενα κωλοπαιδο κουκουλα και ανωνυμια χρησιμοποιουσε και ο Batman).Λεγε με Batman λοιπον κυριε Χρηστο Α. Μιχαηλ!

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Μπάτμαν, θα μπορούσα να σου πω απλά "άντε γαμήσου".

Απλούστερα δε, θα μπορούσα να βάλω στο μπλογκ περιορισμό στα σχόλια και να εγκρίνω το κάθε τι. Επέλεξα τη δημοκρατική οδό στο όνομα της αξιοπρέπειας. Λυπάμαι, αλλά είσαι η εξαίρεση στην αξιοπρέπεια μεταξύ συνομιλητών.

Διαλέγω τη σύνθετη οδό και ασχολούμαι μαζί σου, παρόλο που κρύβεσαι και παρόλο που επικαλείσαι τη Μαρίνα Σένα για να ξεδιπλώσεις τα συμπλέγματά σου απέναντι στους δημοσιογράφους και τη δισκογραφία. Μάλλον το εν δυνάμει θύμα σου είναι η συγκεκριμένη κοπέλα που της κάνεις κακό με τα λεγόμενά σου. Αν συνεργάστηκε μαζί σου, ελπίζω να έμεινε ευχαριστημένη. Εγώ πάντως που έφαγα μια μέρα από τη ζωή μου για να απαντώ στα απαράδεκτα σχόλιά σου, νιώθω ήδη μετανιωμένος. Καλύτερη δουλειά θα είχε γίνει αν ήσουν του διαλόγου και όχι του σπασμωδικού ξεκατινιάσματος.

Και τα μάτια να μην μου ανοίξεις, ακούω και με τ' αυτιά.

Λοιπόν άκου Μπάτμαν, δεν ξέρω ποιος σε επέλεξε για να μιλάς εξ' ονόματος της μουσικής και σε έχρισε θεματοφύλακα της αξίας των αδικημένων καλλιτεχνών. Αν το έκανε η ιστορία που υποτίθεται πως έχεις διαγράψει στο χώρο, ξαναρώτα την γιατί σίγουρα θα έχει αλλάξει γνώμη. Όσο θεός κι αν είσαι στη δουλειά σου (που δεν το ξέρω, εσύ το ισχυρίζεσαι) η συμπεριφορά σου είναι απαράδεκτη. Είσαι και μεγάλος άνθρωπος. Τώρα καταλαβαίνω γιατί κρύβεσαι. Μην πεις καν το όνομά σου δημόσια σε αυτό το μπλογκ πια. Θα σου κάνει κακό.

Κλείνω λέγοντας πως δικαιωμένος νιώθω όταν ακούω καλά τραγούδια. Μακάρι όλες οι αρνητικές κριτικές μου να βγουν σκάρτες και όλοι οι αδικημένοι (πόσοι άραγε απ' αυτούς προβληματισμένοι;) να έρθουν να με μουτζώσουν συγχρονισμένα. Εσύ μην έρθεις, θα σε δει ο ήλιος και θα αρπάξεις.

Φιλάκια, Σπάιντερμαν.

Ανώνυμος είπε...

Με κατι αγορακια σαν και του λογου σου πως να μην παει κατα διαολου το περιοδικο και τελικα να κλεισει ρε Τελαμωνιε ψευτοκουλτουρα.Που πηγε το επιπεδο σου ψευτοδιανοουμενε?Και εγω το ΑΝΤΕ ..ΜΗΣΟΥ ΑΣΧΕΤΕ σκεφτηκα αρχικα αλλα μετα ειπα να σου να σου το πω περιφραστικα μπας και σου μεινει και κατι ποιητη.Θυμα μου δεν ειναι κανεις.Παλι πισω απο τον συγκεκριμενο καλλιτεχνη κρυβεσαι?Και δεν γνωριζω και προσωπικα την Σενα σε αντιθεση με αλλους που κατα καιρους γλυφεις!Θα μπορουσα να σου postaρω την αποψη μου για τις παπαρες που εγραφες κατα καιρους και σε αλλες κριτικες εκει που εκθειαζες την δουλεια που εχω κανει αλλα επελεξα εδω που ετσι κι αλλιως η κριτικη σου ειναι εμπαθεστατη (με το γαντι παντα) προς το team του δισκου και ασχετη με την δουλεια που εχω σπουδασει(την μουσικη δηλαδη).ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ σου λεω πως με τις σπουδες σου (Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς) ψαξε καμια στηλη στον κοσμο του επενδυτη (ειναι του ομιλου) και ασε την μουσικουλα που δεν ξερεις τι σου γινεται σε κανεναν που ξερει κατιτις παραπανω!ΤΕΛΟΣ.See you in another life!
Batman!

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Οκ.

BOSKO είπε...

Να πεις του κ. Μπάτμαν, αφού κόπτεται τόσο- και καλά κάνει- για το καλλιτεχνικό προϊόν της κας Σένα, στο οποίο έχει βάλει το χεράκι του, ας τη συμβούλευε εξ αρχής να μην κάνει τέτοιο εξώφυλλο, λες και πρόκειται για διαφήμιση ροζ γραμμής. Η κριτική σου είναι μια χαρά και προσωπικά ούτε ένα κομμάτι δεν έχω ακούσει απ' το cd. Μη μασάς, 25χρονε (έτσι δεν σε αποκάλεσε ο Μπάτμαν;), σου μιλάει ο γερο-bosko, ο οποίος κόντεψε να τις φάει απ' τους Νάμα, να αλληλομηνυθεί με Τσανακλίδου/Μυτιληναίου και να ξεμαλλιάσει τελείως μία ψυχασθενή φαλακρή τραγουδιάρα. Έλεος δηλαδή με τον καθένα που δε μπορεί να "χαμηλώσει" λίγο και να δει τις αδυναμίες του. Βρε τι έχασα απόψε! Ένα βράδυ είπα κι εγώ να βγω έξω...

Ανώνυμος είπε...

Έρε Άννα Γούλα που χρειάζεται στα ψώνια...

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω εστρωσες χαρακτηρα μετα απο τοση ξεφτυλα !!!! Μπραβο! καιρος ηταν!Αν και δεν νομιζω οτι τελικα επεισες κανεναν! @@ U again !

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Πήρα κάμψεις.

Camly - A Responsive Blogger Theme, Lets Take your blog to the next level.

This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself.


This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. Find out more...


Following are the some of the Advantages of Opt-in Form :-

  • Easy to Setup and use.
  • It Can Generate more email subscribers.
  • It’s beautiful on every screen size (try resizing your browser!)
Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!