Translate

4 Οκτωβρίου 2009

Ζωντανές συνεντεύξεις στον Ιανό #2





Πέρσι τέτοια εποχή, ο Μιχάλης Γελασάκης, αρχισυντάκτης του Διφώνου, πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μια σειρά από συνεντεύξεις σε αγαπημένους και μάχιμους τραγουδοποιούς, ζωντανά μπροστά στο κοινό. Το εγχείρημα αυτό βρήκε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από κοινό και καλλιτέχνες (μάλιστα ένα πικάντικο απόσπασμα από τη βραδιά με τον Χρήστο Θηβαίο έμαθα ότι μεταδόθηκε από γνωστή μεσημεριανή εκπομπή…), γι’ αυτό και φέτος έρχεται ο δεύτερος κύκλος. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, γνωστοί και καταξιωμένοι τραγουδοποιοί αλλά και νέοι, που φαίνεται να αφήνουν αργά αλλά βαθιά και σταθερά το στίγμα τους στο επί της ουσίας έντεχνο ελληνικό τραγούδι, θα συνομιλήσουν με τον Μιχάλη Γελασάκη αλλά και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα θέσει εκείνη την ώρα το παραβρισκόμενο κοινό. Το μόνο που πρέπει να προσέξει όποιος θέλει να παραβρεθεί ανάμεσα στο κοινό των ζωντανών συνεντεύξεων, είναι ο τρόπος απόκτησης των ειδικών καρτών προτεραιότητας, όπως αναγράφεται στο τέλος του κειμένου.

Αύριο το μεσημέρι στις 12.30 σας περιμένουμε στο βιβλιοπωλείο Ιανός της οδού Σταδίου για τη συνέντευξη τύπου αυτής της σειράς εκδηλώσεων.

Χρήστος Μιχαήλ



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24
Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009
ώρα 12.30 μ.μ

Μιλούν οι:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ (δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης του περιοδικού Δίφωνο)
ΜΑΙΡΗ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ (Διευθύντρια επικοινωνίας και πολιτισμού της ΑΕΠΙ)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (Εκπρόσωπος του ηλεκτρονικού περιοδικού Musicheaven )
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΙΑΚΩΒΟΥ (εκπρόσωπος του Ιανού)

Χορηγός: Α.Ε.Π.Ι
Χορηγοί επικοινωνίας: Μελωδία fm 99,2, Δίφωνο, www.musicheaven.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη μέχρι 18 Νοεμβρίου, στις 20:00, ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του περιοδικού Δίφωνο, Μιχάλης Γελασάκης και ο IANOS παρουσιάζουν, για δεύτερη χρονιά μετά την περυσινή αναπάντεχη επιτυχία, σε μία συνέντευξη ζωντανά στο κοινό, οκτώ μάχιμους και αγαπημένους τραγουδοποιούς.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι μέσα από τις συνεντεύξεις να φανεί ο χαρακτήρας τους και πώς από τα προσωπικά τους βιώματα και τα κοινωνικά τους αισθητήρια καταλήγουν στο έργο που μας παρουσιάζουν.

Η βραδιά θα ανοίγει με το πορτρέτο του εκάστοτε τραγουδοποιού. Την επιμέλειά του κάθε φορά θα έχει ένας γνωστός και καταξιωμένος δημοσιογράφος ή ραδιοφωνικός παραγωγός. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης (περίπου 2 ώρες) οι καλλιτέχνες, εμβόλιμα, θα παίζουν ζωντανά στο κοινό τραγούδια, θα επιλέγουν αγαπημένες τους μουσικές, θα διαβάζουν αποσπάσματα από το αγαπημένο τους βιβλίο κ.ά.

Κάθε βραδιά θα είναι διαφορετική, ανάλογα με το χαρακτήρα του τιμώμενου καλλιτέχνη. Επίσης, θα παρευρίσκονται και θα μιλούν για αυτόν φίλοι και συνεργάτες. Ο γενικότερος σκελετός των «ζωντανών συνεντεύξεων» θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει μια ραδιοφωνική λογική.

Με το τέλος της συνέντευξης τον λόγο θα έχει το κοινό. Για περίπου δεκαπέντε λεπτά, θα δίνεται η δυνατότητα να κάνει ερωτήσεις στον καλλιτέχνη με σκοπό το διάλογο κοινού-τραγουδοποιού.


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνοπτικό πρόγραμμα:
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (7/10)
Μπάμπης Στόκας (14/10)
Μίλτος Πασχαλίδης (21/10),
Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης - Δανάη Παναγιωτοπούλου (4/11)
Αφροδίτη Μάνου (11/11)
Διονύσης Τσακνής (18/11)

Τρόπος εισόδου: 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Όμως, για τη διευκόλυνση του κοινού που θέλει να παρακολουθήσει τον κύκλο εκδηλώσεων, θα παρέχονται από τις αρχές της ίδιας εβδομάδας δωρεάν κάρτες εισόδου από το βιβλιοπωλείο του Ιανού (Σταδίου 24). Μπορεί να παρευρίσκεται ο καθένας· απλώς χωρίς την κάρτα εισόδου δεν εξασφαλίζεται κάθισμα.

Χορηγοί:
Οι παραστάσεις αυτές γίνονται με τη χορηγία και την υποστήριξη της Α.Ε.Π.Ι ενώ στην επικοινωνία του κύκλου συμβάλλουν καταλυτικά ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία 99,2 fm, το μουσικό περιοδικό Δίφωνο και το ηλεκτρονικό μουσικό περιοδικό musicheaven.gr

-->Οι συνεντεύξεις-αφιερώματα θα μεταδίδονται ζωντανά από το www.ianosradio.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Camly - A Responsive Blogger Theme, Lets Take your blog to the next level.

This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself.


This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. Find out more...


Following are the some of the Advantages of Opt-in Form :-

  • Easy to Setup and use.
  • It Can Generate more email subscribers.
  • It’s beautiful on every screen size (try resizing your browser!)
Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!